Volkswagen Golf: golf 1 1800 brandstofpomp relais

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Benzine, Motorcode: K-jetronic

Dag allemaal ik heb een probleem met mijn golf cabrio 1800,namelijk de vorige eigenaar heeft er een puinhoop van gemaakt met de aansluitingen op de zekeringenkast hij heeft namelijk een brug gelegt,zodat de brandstofpomp constant blijft draaien,maar volgens mij moet die alleen even draaien als je het contact erop zet en dan stoppen, en als je de motor wil starten dat die dan weer begint te draaien,nu is mijn vraag welk relais is van de brandstof pomp,ik zie dat elk relais een nummer heeft kan iemand mij duidelijk maken welk relais dat is want ik wil dit op lossen schema heb ik al maar dan moet ik wel weten welk relais dat is,wie kan mij helpen.vrgr alan.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

De pomp bij deze auto's draait helemaal niet voor, die draait pas als er ontstekingspuls is. Het relais van de brandstofpomp is een hoog relais, met een paar dunne en 2 hele dikke poten. Nummer weet ik niet. (wisselt trouwens ook met bouwjaren)

flow (0), 16 jaar geleden

audia4 hardstikke bedankt ik wist niet dat de pomp niet draait als je het contact aan zet,ik heb wel geloof ik 2 relais gezien met een paar dunne en 2 dikke poten,morgen ga ik op onderzoek uit.Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.