Volkswagen Polo 2014: Motor stottert en hapert bij koude motor.

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CUS, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 55

Beste Forumleden,

Ik heb een volkswagen polo 1.4 tdi 2014, echter ondervind ik de laatste tijd het probleem, als de motor koud is en ik start de auto dan lijkt het alsof de motor wilt afslaan. De motor trilt hevig voor zon halve minuut zoiets. Ik heb m naar 2 garages gebracht konden niks vinden... werd me eerst verteld verstuivers daarna EGR klep maar de 2e garage vertelde me dat deze allemaal gecheckt waren en hier geen rare dingen uit kwamen, ook gaf de auto geen foutmeldingen.. bij het uitlezen.

Het probleem lost zichzelf op na n minuutje zoiets dan draait de motor normaal. Zodra de auto warm is heeft de auto ook geen enkel probleem en rijd die als een zonnetje.

Hopelijk iemand die dit heeft meegemaakt of meer verstand van.

Anouar88

Geplaatst door Anouar88 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 2 jaar geleden

Loopt de brandstof niet terug , lucht in het systeem ?
Toen je hem naar de garage hebt gebracht is hij toen ook koud getest , want dan is de storing er ?
Verstuivers ook getest ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.