Volkswagen Golf III : motor word niet warm als ik ga rijden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo

weten jullie misschien waar dat aan kan liggen dat mijn motor maar 60 70 graden blijft het het al geprobeerd met een pizzadoos voor de radiator want dan doen ze ook bij unimogs dus dacht misschien kan dat helpen maar nee hij word pas 90 graden als je ff stil hebt gestaan want de kachel word an ook niet warmer dus best wel koud vooral smorgens naar het werk toe. want bij mijn polo was dat niet zo dat was bij ons de straat uit en meteen lekker warme motor.

gr maikel

Maikelhaps

Geplaatst door Maikelhaps (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je de auto al lang? Dat vraag ik omdat het wel eens zou kunnen dat de thermostaat eruit gehaald is. Die geven vaker problemen...

Maikelhaps (0), 12 jaar geleden

heb hem nou bijna 2 maand

maar weet niet of het iets temaken heeft met dat het een sport uitvoering is?

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

ook een sport uitvoering moet zo snel mogelijk op bedrijfstemperatur komen. Worden de slangen onder de motorkap wel allemaal goed warm? en de kachel?

kaleido 1 (1950) PRO, 12 jaar geleden

Probeer maar eens een nieuwe thermostaat kost niks maar als je geluk hebt lekkere warme auto en dat is met deze temperaturen onbetaalbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.