Volkswagen Polo 2011: motorkap slot

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CGG, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 63

Weet iemand of het slot van de motorkap een electrische vergrendeling heeft? Dus als de accu helemaal "dood" is kan ik de motorkap niet los krijgen...dan moet ik het gedeelte van het slot wat aan de motorkap zit doorzagen om de motorkap los te krijgen...anders lukt het mij niet...de radio...navigatie vreet zoveel stroom dat de accu na 2 of 3 dagen helemaal dood is...komt dit wel vaker voor bij een Polo van het bouwjaar 2001? Graag iemand die met mij mee kan denken voor een oplossing...grt Gerard
bijgevoegde foto is van de radio die stroom vreet.wil er een simpele VW radio voor in de plaats doen

G Jansen

Geplaatst door G Jansen (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Zet via de onderkant op de plus van de startmotor en massa blok een acculader , , is de deur wel open dan , is ook electrisch ?
Motorkap is met een kabel .

G Jansen (0), 2 jaar geleden

gelukkig kan ik de bestuurdersdeur loskrijgen..met de sleutel...probleem met het slot van de motorkap is nog niet opgelost helaas..dankjewel voor het antwoord! grt Gerard

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Je hebt links onder toch gewoon een hendel zitten waar een kabel aan zit ?
Welk bj. is hij trouwens je schrijft 2011 en 2001 ?
2001 kom je vrij makkelijk bij de sluiting .

G Jansen (0), 2 jaar geleden

een stomme fout van mij....excuses..2001 moet 2011 zijn.....toen ik de auto kocht lukte het gewoon met de hendel...maar toen de accu echt totaal dood was lukte het echt alleen door de "haak" wat op de motorkap gemonteerd is en in het slot wat op de frontplaat gemonteerd is door te zagen...er zit inmiddels een 2de op.....moest 2x het slot doorzagen..de hendel moet ook al een andere op...het stukje waar de "bal" wat aan de kabel zit is doorgeknapt...maar daar haal ik wel een andere gebruikte voor...zucht....wat een ellende allemaal...heb ik heel mijn leven niet gehad..met VW!

G Jansen (0), 2 jaar geleden

Gisteren de haak van het slot weer gemonteerd...moest besteld worden...en warempel tis goed nu...de slotkabel bestaat uit 2 gedeeltes..boven de koplamp zit de verbinding..eigenlijk ongelooflijk hoe de knobbel die in de kabel zit eruit is gegaan...maar dat was het toch echt!!!

    tis opgelost nu gelukkig! dankjewel voor het meedenken! - G Jansen (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.