Volkswagen Golf: Motorprobleem ?

Bouwjaar: 1998

Mijn Golf IV 1.4i 65000km valt soms als het ware even uit. Bij snelheden rond 90 km/h voel je dan plots een vrij grote schok. De toerenteller valt abrupt terug, waarna hij zonder enige actie herneemt en terug normaal rijdt. Gasklep is reeds gereinigd, bougies en filters vervangen, injectoren gereinigd. Het storingsgeheugen vertoonde een tijd geleden een probleem op de massakabel, doch dit is nu ok. Iemand enig idee, want al die garagebezoeken beginnen aardig wat geld te kosten... en het probleem geraakt niet opgelost.

golfje3808

Geplaatst door golfje3808 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hammer (0), 18 jaar geleden

Hallo,

Ikzelf heb een Polo 1.3. Deze heb ik anderhalf jaar geleden gekocht. Na een tijd viel de motor soms uit waarna hij onmiddelijk terug aansloeg, dit werd steeds erger zodat ik na een tijd soms niet meer kon starten bij een warme motor. Na verschillende garagebezoeken en veel onnodige onderdelenvervangingen is uiteindelijk opgedoken dat dit aan de bobine lag. Ik had ook het probleem dat ze in de garage niet wisten wat het was, tot mn auto eens niet startte in de garage en uiteindelijk de fout kon gevonden worden

Gerhard3595 (0) PRO, 18 jaar geleden

de toerentalsensor die op versnellingsbak zit veroorzaakt dit
probleem waarschijnlijk, heb deze klacht al vaker meegemaakt en het vervangen hiervan lostte probleem op. zit niet zo makkelijk gemonteerd, inlaatspruitstuk moet er af om er bij te komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.