Volkswagen Golf V: Na herstelling Koppakking rijdt de wagen zeer traag

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 77kw 1.9 tdi

Beste,



Onlangs heb ik mijn join du culasse (koppakking) kapot gereden. Deze is reeds vervangen door een 2e hands. Echter na de herstelling lijkt mijn wagen zijn turbodruk verloren te hebben. een topsnelheid van moeizaam 160-170 duurt erg lang en ook het verbruik ligt hoger dan voorheen. Heb gister een 100tal km gereden tussen 100-120 per uur zonder hard optrekken en geraak ik aan een minimum van 7.5L. Ik heb de wagen een paar dagen geleden binnengedaan bij een officiele volkswagengarage. Deze hebben alle waardes nagemeten , en alles, zowel turbodruk als de druk van de pompverstuivers zouden niet afwijken van de normale waardes vertelt men. Heeft iemand een idee wat het nog zou kunnen zijn. Ik ben ondertussen 1000 euro lichter en mijn wagen loopt nog niet gelijk het zou moeten.

Alle suggesties zijn welkom,

dank bij voorbaat,


gr john

Johngolf5

Geplaatst door Johngolf5 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

wacht even, een 2de hands koppakking?


ga dan het kopje maar weer lichten! Ten alle tijden een NIEUWE pakking monteren!

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

doet ie het weer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.