Volkswagen Golf: Niet rond draaiende motor bij koudstand

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI PD ET

Hallo,
Kent er iemand de mogelijke oorzaak van een in stationair niet rond draaiende motor.
Deze draait koud namelijk zoals een bezinemotor waarvan de ontsteking soms doorslaat.
Ook hebben wij de indruk dat de motor niet meer het vermogen en hernemingen heeft zoals tevoren, dit is echter moeilijk te controleren daar de wagen over een automatische versnellingsbak beschikt.
De auto heeft dit fenomeen sinds de distributieriem, waterpomp en enkele kleppen vervangen werden, veroorzaakt door door het breken van de distributieriem.
Naar de garage die deze herstelling heeft uitgevoerd kunnen wij niet terug daar deze zijn deuren gesloten heeft.
Hartelijk dank

Nikeboy

Geplaatst door Nikeboy (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk is het probleem cilinderoverslag> kabelboompje naar de pompverstuivers onder de klepdeksel controleren, zonodig de contacten in de stekkers iets vernauwen.. ook kan het zijn dat de pompverstuivers niet juist staan afgesteld.... dit kun je niet zelf, hiervoor zul je een dealer moeten bezoeken..........

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.