Volkswagen Golf: nietstarten en tikkend geluid

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Hallo,mijn golf 3 start niet,draait 2seconden en valt stil.Dan hoor ik een tikkend geluid bij een rond onderdeeltje naast de dieselfilter tegen de zijkant met 2draadjes ,precies een schakelaartje dat aan en uit slaat.Als ik dit uitschakel door stekker uit te trekken start hij ook niet,is dit de oorzaak van niet starten?Wie kan mij helpen?

jeufke

Geplaatst door jeufke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeufke (0), 16 jaar geleden

ik denk dat ik het gevonden heb.Er komen luchtbellen in de aanvoer van de dieselolie,dus als ik stop als er luchtbellen in de pomp zitten dan start hij niet.Weet er iemand hoe die luchtbellen in de filter komen?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Monteer eens een nieuwe brandstoffilter en vul deze helemaal,en ontlucht hem eens goed,tijdens starten 1 voor 1 de leidingen van de verstuivers halve slag losdraaien totdat er genoeg diesel uit komt,wel doekje erboven houden,spuit soms omhoog.

Ricky

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.