Volkswagen Polo: Nokkenassensor kapot na het verwisselen van de distributiekettin

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Afgelopen week heb ik mijn polo naar een VW dealer gebracht voor de APK. Hierbij is ook de DB-ketting vervangen. Toen ik hem op ging halen brandde het lampje van "motorcheck" waarna ik direct weer naar de balie ben gelopen. Ze zouden het nakijken.....
nu blijkt het de nokkenassensor te zijn. Naar hun zeggen is het toeval dat dit kapot gaat en niets met de reparatie te maken heeft.
Kan iemand dit bevestigen? ik vind het namelijk wel heel toevallig dat de sensor het begeeft na het verwisselen van de DB-ketting. Zitten deze niet dicht bij elkaar??

groeten

rbastiaan

Geplaatst door rbastiaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

het zou best kunnen, maar bewijs het maar weer eens? wel is het opmerkelijk dat het brandende lampje niet is opgemerkt? ook zou je kunnen stellen dat er na reparatie geen proefrit is gemaakt, ook het systeem is niet uitgelezen op evt, storingen na de reparatie? wat wel normaal is en ook zo hoort..

dit zou je ze nog even onder de neus kunnen drukken, misschien gaat het kwartje nog vallen?

al met al een slordige zaak om zo een auto aan een klant af te leveren....

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.