Volkswagen Golf II: Nu rijd ie niet meer!!!

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Sorry dat ik er een nieuw probleem voor open, maar mn bak is nu niet meer te rijden!!!
Hij begon dus eergister met de uit de 5e versnelling schieten waarna hij vervolgens heel zwaar ging schakelen vooral in zn 1 en 2

toen ben ik er gister nog mee naar een vriend gereden waarbij hij al heel moeilijk optrok, alsof hij maar moeilijk de koppeling kon pakken.

Dus wou ik er vanochtend even een vriend naar laten kijken om te zien wat hij ervan vondt. Was hij bijna niet meer in een versnelling te krijgen, alleen met veel geduw en getrek.
en met het oplaten komen van de koppeling, wat hij de eerste 2 keer nog wel een beetje deed pakte hij hem vervolgens helemaal niet meer. En begon de auto/motor heftig te schokken en stoten. en is ie dus niet meer van zn plaats te krijgen.

Alvast heel erg bedankt alle hulp is superwelkom!!!!

whoels

Geplaatst door whoels (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk dat je koppeling dood is zo te horen.

stefan84 (0), 16 jaar geleden

ja ik vermoed ook een probleem met je koppeling! ( Koppeling/koppelingscilinder )

hoe reageerd de koppeling als je weg wilt rijden ? ik bedoel,als je hem in de versnelling zet met lopende motor,heb je de koppeling ingetrapt,als je wilt wegrijden,laat je de koppeling rustig omhoog komen,wil de auto meteen voorruit rijden zodra de koppeling een beetje omhoog komt,of gaat de auto pas als de koppeling al halverwege of bijna boven is ?

je moet het zo zien,je wilt de auto in de versnelling zetten met een half ingedrukt koppelings pedaal,dat lukt ook niet en dat is hetzelfde probleem als jou koppeling versleten of defect is..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.