Volkswagen Vento: Olielampje springt aan

Bouwjaar: 1994

Hoi ,

Mischien kan iemand me helpen. Me olielampje springt aan als ik een stukje op de snelweg heb gezeten.Heb van t weekend 200 km gereden heen en terug. Heen was helemaal niks aan t handje reed 140 km per uur , maar op de terugweg toen ik 140 reed sprong t olielampje aan en dan weer uit tot op een gegeven moment t om de paar seconden aanging. Ik weet dat t oliepijl goed was want heb ik gemeten voordat ik wegging. En daarna nog een keer bij koude motor. Oliefilter is ook een maand geleden vervangen samen met de oli. Maar als ik 120 rij dan is er niks aan de hand. In de stad ook geen last van al1 als ik een lang stuk aan t rijdfen ben met 140 gereden dan blijft dat ding maar zoemen tio ik weer 120 ga rijden dan houdt t op. Weet iemand waaraan t kan liggen? Een sensor of oliedruk? ik weet t niet? De motor verbruikt ook geen druppel olie. Het betreft een Vento TD

b

Vento11748

Geplaatst door Vento11748 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

vraagje (0), 19 jaar geleden

zender op filterhuis kapot

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het kan van de druksensor komen of anders de oliepomp die te weinig druk geeft. Heb da bij mij ook eens voorgehad en da was gelukkig de sensor die stuk was!

Vento11748 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de tip ik zal em van de week eens na laten kijken, maar mcht t de senor zijn hoeveel kost nu zoiets??

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Echt geen idee.

peter8765 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit is een drukschakelaar, kan ni veel kosten!

Vento11748 (0), 19 jaar geleden

Dank je ik zal r meteen ff na laten kijke

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.