Volkswagen Vento: problemen met remsysteem

Bouwjaar: 1995

hoi,
auto is naar de VW garage geweest voor een diagnose te laten uitvoeren conclusie rembekrachtiger werkt niet goed en de hoofdremcilinder.
iemand een idee waar ik deze onderdelen goedkoop kan krijgen.
hoor het graag

gr,

ricardo

ricardok

Geplaatst door ricardok (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

rembekrachtiger voor ongeveer 25 euro op de sloop ( zelf uitbouwen, weet je gelijk hoe het moet ) kost ongeveer 50 euro voor een uitgebouwde. dit onderdeel wordt alleen door de dealer geleverd en kost een vermogen voor een auto van 10 jaar oud.
het hoeft niet per se aan de rembekrachtiger te liggen, kan ook een lekke of losse vacuumslang zijn.
de hoofdremcilinder kan je het beste laten vervangen door een garage of bij de kwikfit. dit kan wel een paar handerd euro kosten. ik zou dit niet zelf gaan vervangen tenzij je weet wat je doet. vaak is dit wel een of, of verhaal. of de hoofremcilinder of de rembekrachtiger.

gr.
martin

Marijn7200 (0), 19 jaar geleden

http://www.gcparts.nl/
Met google zal je genoeg kunnen vinden.
Voor montage zou ik niet naar de kwikfit gaan.

mvdkant (0), 19 jaar geleden

ik heb de hoofdremcylinder een keer laten vervangen door de kwikfit omdat ik op dat moment zonder remmen stond maar bij mij was het in een keer goed, nooit problemen gehad met remmen en de auto was een automaat. heb na het vervangen nog ongeveer 35000 km gereden. dit grapje kostte mij toedertijd rond de 360 gulden incl remvloeistof verversing en ontluchten.

gr.
martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.