Volkswagen Vento: toerental

Bouwjaar: 1995

hoi allemaal,

mijn vento uit 95 1.6gl 121000km heeft een toerntal van 600 de derde streep op de klok,bij het stationer draaien.Motor trilt voor geen milimeter,maar een klein tikje op het gas pedaal pakt ie niet,gaat ie zich verstikken,soms vervelend bij het optrekken,maar verder loopt de auto prima houd nooit in bij hogere toeren.Is dit een normaal toerental voor een vento of is er toch iets aan de hand.
alvast bedankt

tukki

Geplaatst door tukki (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Deze hoort volgens mij ergens rond de 900 rpm te lopen. Het zou kunnen dat het gasklephuis zwaar vervuild is.

succes

tukki (0), 19 jaar geleden

bedankt Harry
nog een vraagje,auto heeft een grote beurt gehad bij de vw dealer een paar weekjes trug,nu weet ik niet of het motor afstellen en dus ook het gasklephuis reinigen,hoort bij een grote beurt,voor de beurt liep hij ook 600rpm.Kan ik dan alsnog naar de dealer om dit te laten doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.