Volkswagen Transporter 2010: Onbalans, trillingen, bonkend geluid

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: CCHA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Automaat DSG
Ik heb de laatste tijd SOMS last van onbalans/schokken/trillen wanneer ik op de snelweg rij. Het is dan bij een snelheid van rond de 100km/u. De volgende rit is het dan zomaar weer weg.
Vandaag had ik er ook iets nieuws bij: rijdend op de snelweg +/- 110 km/u moest ik afremmen. Bij het intrappen van het rempedaal hoorde ik een soort bonkend geluid. Na het loslaten van het pedaal was dit geluid weer weg. Het leek net alsof de remklauw los zat of dat de ophanging klapperde. Na een tijdje rijden en weer remmen was er niks aan de hand. Bij thuiskomst wielen er af gehaald om een en ander te controleren maar niks met de remmen of ophanging. Wat me wel opviel is dat wanneer ik linker remschijf snel van links naar rechts en weer terug draaide er best veel “rammelend” geluid uit de bak hoorde.
Heb filmpje gemaakt.
Iemand enig idee??

Nilo

Geplaatst door Nilo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.