Volkswagen Caddy 2008: onregelmatig stationair

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BST, Motorinhoud (cc): 2

Van deze caddy sdi uit 2008 loopt de motor stationair erg ruw en onrusting, net of ie op 3 cilinders loopt. Tijdens rijden niks aan de hand. Al diverse malen uitgelezen maar geen foutcodes.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Correctie waardes van de verstuivers controleren. Dit is gegarandeerd een gerelateerd verstuiver probleem..

grt. Paul

Audidriver73 (0) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt Paul, dat vermoeden had ik al een beetje, krijg vrijdag mijn vcds kabel en laptop terug die ik uitgeleend had, dan ga ik ermee aan de slag.

Deze auto geeft ook bijna elke ochtend een melding dat koelvloeistof nivo te laag is, als je motor dan uitzet en weer start is het weg, ik ga het expansie vat vervangen, heb begrepen dat de sensor vaker stuk gaat.

Audidriver73 (0) PRO, 4 jaar geleden

Vanavond auto uitgelezen, nu wel een foutcode, bij meetwaarde blokken bij stationair ook te zien dat 4e cilinder afwijking heeft. We gaan de verstuiver proberen eruit te krijgen en te laten testen.

AutobedrijfMaat (0) PRO, 4 jaar geleden

Kabelboompje in de cilinderkop kaduuk?

Groet,
Kevin

Audidriver73 (0) PRO, 4 jaar geleden

Dan krijg je zover ik weet andere of zelfs geen foutcodes, toch ?

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 4 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan stellen we het op prijs als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

check

Beste antwoord, geplaatst door Audidriver73 (0) PRO, 4 jaar geleden

De auto is inmiddels verkocht, de verstuiver was waarschijnlijk de oorzaak maar omdat er nog meerdere zaken aan gingen komen zoals de koppeling loonde het niet meer voor deze auto gezien de leeftijd en km stand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.