Volkswagen Golf IV: Park distance control

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

PDC Mijn VW Golf is uitgevoerd met het zgn. PDC park distance control, of gewoon gezegd parkeer sensoren in de achterbumper. Deze hebben altijd perfect gewerkt, todat ik de bumper heb gedemonteerd voor het laten spuiten van de achterbumper. Ik heb na het spuiten de bumper + sensoren weer gemonteerd, maar nu werken de sensoren niet meer naar behoren. Meestal geeft deze direct een hoog continu signaal als je de achteruit inschakeld. Zo nu en dan werkt hij wel even goed om dan vervolgens weer het continu signaal te geven.

Heeft iemand hiervoor een oplossing ? moet deze opnieuw geprogrammeerd worden ? anders aansluiten ?

pcw

Geplaatst door pcw (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

zitten ze allemaal op de goede plek ? of omgekeerd. als alles goed erin zit dan moet het gereset worden denk door de garage.

pcw (0), 16 jaar geleden

Zal ik eerst eens even onder de auto kijken, maar kun je deze dan verkeerd monteren ? zit er ook een bepaalde volgorde in de montage ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.