Volkswagen Passat: Parkeersensoren blijven piepen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: BWA

Na uitlezen van de wagen komt er alleen in can bus gateway de foutcode 0414 schakelapparaat verkeerde gecodeert en 033E Regeleenheid verdekbediening geen signaal, de parkeersensoren blijven piepen ook als er niets achter de auto staat. Alles is van de dealer uit geplaatst origineel, en heeft altijd goed gewerkt tot over enkele weken.

keppers

Geplaatst door keppers (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (15) PRO, 11 jaar geleden

heeft deze chrome parkeersensors voor zo ja controleer dan of er geen roest of bobbels op zitten want dat veroorzaakt ook zo n probleem.
als het zo is moet je ze vervangen.

groetjes jan.

keppers (0) PRO, 11 jaar geleden

Module in de kofferbak is stuk

jan T (15) PRO, 11 jaar geleden

nou moi dat je de oorzaak gevonden hebt.

groetjes jan.

keppers (0) PRO, 11 jaar geleden

Dank je wel

keppers (0) PRO, 11 jaar geleden

Het zou in de voorste parkeersensoren zitten, namelijk rechts voor. Als ik kom aanrijden en ik wil ergens in parkeren dan piepen de sensoren niet, maar zet ik hem even in de achteruit dan gaan ze wel piepen, dan activeer je ze pas.En dat klopt niet volgens mij.Nu beweren ze bij de VW dealer dat dit normaal is maar mijn Touareg begint te piepen vanaf het moment dat hij iets ziet staan en daar dienen ze uiteindelijk ook voor logisch gezien. Heeft iemand deze problemen al gehad dan mogen jullie het mij laten weten

Gr Renato

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.