Volkswagen Passat: Passat 5 cilinder loopt slecht, lijkt brandstofprobleem

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter 5 cilinder

We hebben hier een passat 2 liter 5 cilinder die 10 jaar heeft stil gestaan. Hij liep niet meer, benzine bleek te zijn veranderd in stroop.
We hebben de tank in de pomp vervangen voor een gebruikt exemplaar en de verdeler waar alle injectorleidingen op uitkomen ook. De auto liep toen vrij goed maar hield in bij gasgeven.
De inlaatspruitstukpakking bleek te lekken, deze ook vervangen. Nu loopt de auto helemaal mooi als hij koud is, maar zodra hij warm wordt loopt hij weer op de helft van de cilinders, wil geen toeren maken of slaat zelfs helemaal af.
Als we op die momenten remmenreiniger in het luchtfilter spuiten pakt de motor weer mooi op, het lijkt dus een gebrek aan brandstof te zijn. Iemand tips/ideeën wat we nu als volgende stap kunnen gaan doen?

stobbie11196

Geplaatst door stobbie11196 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

De student (0), 13 jaar geleden

Heb je brandstoffilter vervangen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.