Volkswagen Passat 1989: passat 89 1.8 90pk loopt hoog laag

Bouwjaar: 1989

passat 89 1.8 90pk loopt af en toe veel te hoog als je plank gas geeft komt het toerental weer omlaag maar dan gaat ie hoog laag lopen ik heb de choke al vervangen maar dat gaf geen resultaat ik heb me laten vertellen dat het 1 zeer zekere stappenmotor zou kunnen zijn (geen flauw idee waar dat ding zit als dat tenminste een optie is).

passat8385

Geplaatst door passat8385 , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

audia4 PRO, 17 jaar geleden

Eerst kijken of de voetpakking van de inspuiteenheid nog heel is, daarna de slang tussen de rembekrachtiger en de inlaat bij het spruitstuk checken (gaat te barsten, aan de onderkant waar hij aangesloten is) Dit in orde, dan idd de stappenmotor en die zit op de inspuiteenheid.

Andere inspuiteenheid nodig?? op naar de sloop, golf, audi80 en passat met 1.8 motor doneren deze.... zijn er velen van gemaakt en zijn goed te vinden.

succes

passat8385, 17 jaar geleden

ja bedankt voor je tip ga ik volgende week meteen nakijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.