Volkswagen Passat: Passat 97 motor draait maar kan gas geven

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 AFN 110 pk

Hier heb ik een Passat 97, rijdend op de snelweg, slaat de gaspedaal op nul, dit betekend dat de motor draait maar geen vermogen. Ik heb de gaspedaal sensor, warmte brandstof pomp sensor en luchtmassa meter vervangen (bij Volkswagen dealer). Na ongeveer 100 km goed gereden, is het probleem weer verschijnen. weer terug naar de garage, laten inlezen: waarschijnlijk Brandstofpomp defect. ik wil het graag maken maar ben ik bang dat ik tegen hetzelfde probleem zal lopen. s.v.p een oplossing?

Nour

Geplaatst door Nour (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jos-br (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat geeft uitlezen voor storing??

Jos.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Wat bedoel je met gaspedaal op 0 ?? Blijft hij dan alleen maar stationair draaien, of komt hij wel op toeren maar mist een boel vermogen ?

Inderdaad eerst beginnen met uitlezen, en plaats de storingscode incl nummer even hier neer, zou niet nog meer onderdelen klakkeloos vervangen, want dat kost achteraf altijd meer geld en is niet nodig.

Gr Stefan

Nour (0), 14 jaar geleden

De storing luidt: gever brandstof pomp !! Ps: de motor draait stationair geen probleem, gas geven vergeet het maar.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dus hij reageerd helemaal niet op het gas ofwat ?

Met die storing kun je nog niet veel, heb je geen nummer ? Dan weet iedereen wat je bedoelt!

Marcel28 (0), 14 jaar geleden

Kijk eens naar de connector van de gasklep sensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.