Volkswagen Passat: Passat gaat in de noodloop

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 130 pk

Hallo, ik heb het volgende probleem, auto gaat na een poosje rijden in de noodloop, dus totaal geen vermogen meer.
Hij heeft dan als storing 17965(1557) Controle laaddruk regellimiet wordt overschreden, vacuumslangen, klep 75 en turbo zijn vervangen maar dezelfde storing blijft, soms na 1 km en soms wel na 25 km.vacuum lijkt goed want als ik de slang vanaf de pomp rechtstreeks aansluit op de vacuumdoos reageerd deze goed maar gewoon via de 75 klep doet hij dan niets meer. wie heeft er voor mij de oplossing.
Alvast hartelijk dank, Gerrie.

G van Lent

Geplaatst door G van Lent (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de turbo al is vervangen voor een nieuwe?? En de N75 ook en het vacuum is goed en 17965 is de enige storing die erin staat dan blijft eigenlijk alleen maar de turbodruksensor over die verkeerd meet of de computer is stuk, maar zou eerst de druksensor vervangen.

G van Lent (0), 13 jaar geleden

Hallo, druksensor vervangen en tot nu lijkt het goed, toch vreemd dat deze geen storing geeft.
Bedankt voor de oplossing. groet Gerrie.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Nou mooi dat het opgelost is.
Hij geeft alleen een storing aan als de bedrading onderbroken is, de computer gaat af van wat de sensor meet dus de computer weet niet dat de sensor een verkeerde waarde doorgeeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.