Volkswagen Passat: vastlopen rem tijdens rijden linksachter

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi bluemotion

Hallo,

Ik het een passat bluemotion 1.9 tdi uit 2008, sinds december in bezit. Hij geeft altijd aan als ik moet schakelen, maar af en toe meestal als ik een stuk gereden heb gaat die zeuren dat ik naar een lage versnelling moet, lijkt dan iets te schokken en als ik dan stop dan stinkt die bij zijn linkerachterwiel. Bij garage bekeken was het linkerachterremblok bijna afgesleten maar rechts niet. Dus er loopt af en toe iets aan linksachter, dit gebeurt vaak 1 keer per dag duurt ongeveer 5 min en dan schiet het weer normaal. geprobeerd met een paar keer goed remmen en of achteruit rijden het goed te krijgen op het moment dat die het doet maar dat wil niet baten.

Wederom naar de garage vw dealer gebracht en daar staat die nog, werd vanmiddag gebeld dat ze niks konden vinden. Herkend iemand dit?

alvast bedankt voor het antwoorden
groetjes Ilse

ilse150

Geplaatst door ilse150 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je rem zou aanlopen dan zou hij dat niet aangeven in display dat je terug zou moeten schakelen. Wat wel kan is dat als je roetfilter hebt dat dat wel invloed heeft of het schakelmoment met soms inhouden erbij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.