Volkswagen Passat: passat start niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

hoi allemaal ik heb hier een passat staan van 2006 auto verloor power en sloeg af heb de kleppendeksel er af gehaald heb 1 voor 1 stekkers er af gehaald en er weer op gezet er was 1 verstuiver niet goed nieuwe voor op gehaald nieuwe kabelboom er op gezet nu start hij niet springt bijna aan maar net niet helemaal pomp uit de tank getest die doet het weet alleen niet hoeveel hij moet geven je hoort hem wel
heb hem uit gelezen geen foutcodes

bart-uut-grunn

Geplaatst door bart-uut-grunn (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk eens of de turbo niet vast staat. De as wil nog wel eens breken en dan kan hij z'n uitlaatgassen niet kwijt en slaat dan ook niet aan, je weet mooit...

bart-uut-grunn (0) PRO, 13 jaar geleden

ik kan morgen altijd even kijken dankje gekke is hij liep even zodra ik gas gaf smoorde hij daarna deed hij niks meer

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Kan zijn zoals jij het zegt en de turbo staat inderdaad vast dan kan hij z'n gassen niet kwijt dus dan smoort hij, maar het hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.