Volkswagen Polo: Polo 6N1 (1996) valt uit bij intrappen koppeling (stoplichten et

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Heej! daar ben ik weer terug met weer een probleempje. Vorige was goed opgelost dus hoop dat t nu weer lukt.

Mijn Polo 1.4 (1996) valt iedere keer uit als ik moet stoppen bij een stoplichten of kruispunt of iets. dus ik rij gewoon normaal 30, 40 kmh of harder dus me toerental ligt dan boven de ong 1500 (toerentaal nu heb ik nu even niks op aan te merken) en ZODRA ik moet stoppen en me koppeling in trap, BAM dan gaat me accu lampje branden en me olie lampje (de standaard motor lampjes) en is de MOTOR UIT....

Omdat ik zo geen zin heb om hem weer te starten schakel ik m meteen in zn twee als ik zie dat de moter is uitgevallen en de auto rolt nog verder, want dan slaat hij weer aan en kan ik de koppeling in gedrukt houden zonder problemen.

Als ik een stoppunt rustig nader en me toerental zoo laag laat komen tot net iets onder de 1000 (dat de auto al bijna aan het trillen is) en dan rustig me koppeling in druk, dan is er NIETS aan de hand....

ik hoop dat iemand me hier kan helpen, volgens mij is het namelijk maar iets kleins...

Mvg,

Joop van der Stap

jopievdstap

Geplaatst door jopievdstap (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Beste Joop,

Wat je kan proberen is hetvolgende :

Maak het gasklephuis eens schoon en zet het in de basisstand met bv Vagcom.

Helpt dat niks, controleer het inlaat traject eens op lekkage, dus ook de kleine slangetjes van inlaat en rembekrachtiger bv.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.