Volkswagen Polo: polo sdi 2000 start niet goed bij warme motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Beste mensen,

Ik heb een probleem dat de auto veel moeite heeft met starten indien de motor warm is. Een koude start is geen probleem. Na het gloeien start de auto direct. Bij een warme motor werkt het voorgloeien niet.

Ik heb andere berichten gelezen dat relais 109 het probleem kan zijn. Ik heb er naar gezocht in de zekeringen kast maar kan ik relais 109 niet vinden. Volgens de papieren is het een sdi. Ik heb relais 187,103,19,405,100. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt.

elmucho

Geplaatst door elmucho (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Temperatuurzender met 4 draden eraan wil nog weleens moeilijk doen bij de sdi's
goedkope oplossing, lukt het daarna niet moeten we verder praten.

elmucho (0), 13 jaar geleden

Beste sloopkogel,

Waar kan ik de temperatuurzender vinden? Alvast bedankt.

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Aan de voorkant van het blok zit de radiateurslang aangesloten op een kunststof huis, daar zitten sensoren in gestoken , ze zitten vast met een clip en zijn afgedicht met een o-ring. je moet de sensor hebben met 4 draden eraan, vaak is het ding groen van kleur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.