Volkswagen Polo 2000: Polo stottert en loopt slecht stationair

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Beste leden,
Ik heb een probleem met mijn polo.
Het gaat om een Volkswagen Polo uit 2000 met een 1.4 16v 55kw motor.
Sinds kort begon bij mij het motorstoringslampje te branden.
Na het uitlezen kreeg ik de volgende codes.
P0130
P0135
Hierom heb ik de lambdasonde bank 1 vervangen.
Echter loopt mijn auto nu nog beroerder.
Als ik hem koud start en even stationar laat lopen stottert die zo erg dat die bijna afslaat. Tevens stinkt de auto ook naar bezine bij het starten. Ook met weg rijen merk ik een jojo gedrag, de hele tijd inhouden.
Ik hoopte dat na het vervangen van de lambsasonde mijn problemen over waren ,echter is er niks verandert.
Is er iemand die weet waar nu te zoeken.
Mvg
Dillen
Foto1: nieuwe lambdasonde bank 1

Ddillen

Geplaatst door Ddillen , lid sinds 5 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Origineel of imitatie , heb je ook de bedrading en stekker gecontroleerd , komt er wel spanning voor de verwarming op de sensor ?

    Ik heb de lambdasonde laten vervangen bij een garage. Gaat om een lambdasonde LZA11-V3 5 polig - Ddillen, 5 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Oké maar is er ook gemeten ?

    Beste kaleido 1, Ik weet niet over er door gemeten is. Ik wou dit zojuist zelf toen en toen kwam ik tot de ontdekking, dat er een kabel van het contragedeelte van de stekker kapot is. http://imgur.com/a/0b92vlL Zijn deze stekker los te halen? Kan ik deze stekkers los krijgen? Het gaat om het contragedeelte waar de stekker van de lambdasonde in geplugd zit. En wat is de beste manier om dit te reaperen met een kabelschoen? - Ddillen, 5 maanden geleden

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Je kunt ook smelt lamp gebruiken , werkt prima , dit zijn kabel verhinderd die je na montage warm maakt en zo een waterdichte verbinding geven , snel en doeltreffend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.