Volkswagen Polo 2001: Auto valt uit rijden rijden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

Hallo,

Ik heb laatst een Volkswagen polo 2001 1.4 MPI gekocht en deze valt uit wanneer de water temperatuur meter op 90 graden. De auto start dan ook niet meer. soms start de auto ook moeilijk als ik de auto net start, maar uiteindelijk start die dan wel. Op het dashboard brand er een auto management lampje en een EPC lampje als ik de auto op contant heb. Als ik de auto start gaat dit lampje weg. De fout code die eruit komt als ik de auto uit lees is P0321. In het uitlees apparaat komt dan motortoerental sensor in ontekingsregeling. Foutief regelbereik.

Dit was ongeveer 1 jaar geleden maar nu

Vandaag de dag nog steeds niet gemaakt. Tot nu toe veel vervangen
- krukas sensor
- acu
- injectoren met rails
- bougies
- nieuw flexibel stuk
En nog meer onderdelen.
Auto blijft ineens uitvallen. Soms kan ik er een uur, mee rijden soms stopt die na 10 minuten, en soms start die geen eens. De startmotor blijft vollop draaien. Ik hoor de brandstof pomp vlak voor ik die auto wil starten. Maar weet niet wat het probleem kan zijn. Nu krijg ik wel 2 andere foutcodes

P0141 lambdasonde bank 1 sensor 3
P0261 injector 1 circuitspanning laag

Data lijst

LOAD_PCT 4.3
ECT 87
SHRTFT1 -6.0 4.2
LONGFT 4.7
MAP(kPA) 28.0

SPARKADV 17.0
IAT 21
TP 5.1
(Deze data is als die net gestart is en niet rijd, weet ook niet goed wat dat allemaal inhoud)

Auto valt dus niet meer ineens uit als die een bepaalde water temperatuur bereikt 90 graden.
EPC lampje is ook uit.

Maxvwpolo

Geplaatst door Maxvwpolo , lid sinds 1 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.