Volkswagen Caddy: Portierraam rechts Caddy

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Portierraam rechts ging alleen maar dicht en niet meer open. Linker schakelaar was geoxideerd en die hebben we vernieuwd. Nu werkt hij weer vanaf de bestuurderszijde, maar vanaf de bijrijderszijde niet. Iemand toevallig een schema om eea uit te kunnen zoeken. Ik heb wel even voor de zekerheid een schakelaar besteld , maar krijg geen goede masa op die schakelaar dus vermoedt ergens een slechte verbinding.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb bij een audi a8 en ook bij een chrysler 300c wat contactspray langs het knopje gespoten en daarna perslucht erop.
Beide gevallen deden ze het weer.

Siem Bijman (165) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor je reaktie. Wij hebben het schakelaartje (17 euro) vervangen en alles werkt weer naar behoren. Voor dat geld kun je eigenlijk niet veel zoektijd eraan besteden en gelukkig zat daar toch het probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.