Volkswagen Golf IV TDI 90PK: portierslot bestuurderszijde

Bouwjaar: 1999

Hallo,
Sinds enige tijd lukt het niet altijd om via het portierslot aan bestuurderszijde de cv te bedienen. Dan opent slechts 1 deur. Ook merkt ik op dat de binnenverlichting het niet altijd doet evenals het uitstaplampje aan de bestuurderszijde. Is het slot nu defect of kan er iets anders aan de hand zijn? Bij het uitstappen krijg ik wel een elektrisch schokje zodra ik het portier aanraak (statische lading). Kan dit duiden op een slechte aarding? Help me aub voordat ik een nieuw slot bestel.

Vriendelijke groeten

Geronimo3608

Geplaatst door Geronimo3608 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat wordt dus wel een nieuw slot. De binnenverlichting wordt hier ook aangestuurd. Gaan vaker stuk.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is echt een golf 4 kwaaltje klopt wat verdonk zegt dat wordt een nieuw slot. die lichte schok die krijgt heeft niets met slechte aarding te maken hebben meer mensen last van. en heeft niets met de auto te maken. succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.