Volkswagen Golf: powerbox merk hopa

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

hoi kan iemand mij vertellen hoe ik een powerbox kan inbouwen en afstellen het is er 1 van hopa 10pins (stekker) hij heeft 3stelschroefjes en 1 draadje als iemand mij blij kan maken met een gebruiksaanwijzing of met nuttige info dan zou ik dat graag willen horen

hopa

Geplaatst door hopa (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Marcel Klein (0), 16 jaar geleden

Er zitten 3 potentio meters op met de letter T, S en G:
T: gebied boven 2.000 toeren
S: gebied onder de 2.500 toeren
G: fijn afstelling om rookontwikkeling te verminderen

Basis stand voor de potentio meters:
T: linksom draaien tot aan hoorbare klik
S: linksom draaien tot aan hoorbare klik
G: rechtsom draaien tot aan hoorbare klik

Nu is het volgens de handleiding de bedoeling dat in onderstaande volgorde de stand van de potentio meters worden gewijzigd:
T: rechtsom draaien zodat een merkbare vermogentoename is vanaf 2.000 toeren, maximaal draaien tot er extra rookontwikkeling optreedt.
S: rechtsom draaien zodat er een merkbare vermogenstoename is tot 2.500 toeren, maximaal draaien tot er extra rookontwikkeling optreedt.
G: linksom draaien totdat er geen rookontwikkeling meer is bij optrekken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.