Volkswagen Golf: probl. CV(afstand) + Elek. Ramen

Bouwjaar: 1996

Sinds kort in het bezit van deze auto met helaas wat probleempjes.

De centrale vergrendeling (op afstand)doet het niet goed meer. Wat ervoor zorgt dat de linker achterportier niet meer van slot af gaat. Verder pakt hij soms het bestuurdersportier niet goed mee. Meestal na nog een op slot en van slot halen lost dit wel op. Maar da's natuurlijk niet de blijvende oplossing. Tevens is hij sinds kort gestopt met het automatisch sluiten van de ramen bij het vergrendelen van de auto.

Daarnaast doet de raambediening het niet goed aan de bestuurderskant. Hij wil het bestuurdersportier helemaal niet laten zakken(je hoort wel geluid in de deur). En de rechter wil hij alleen omhoog bedienen. Linker deur doet het gewoon perfect.

Met andere woorden nogal wat technische probleempjes dus.
Iemand een idee hoe dit komt??? Of nog beter wat mogelijke oplossingen zijn?

haka

Geplaatst door haka (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

haka (0), 18 jaar geleden

Beetje jammer dat er niemand antwoord.

Voor de goede orde.....het was de massa draad in het portier dat was doorgesleten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.