Volkswagen Golf 3 2.0 8V (2E): Soms niet te starten en afslaan

Bouwjaar: 1994

Deze auto wil soms niet starten: geen controlelampen op dashbord, echter alle overige gebruikers werken dan wel zoals verlichting enz. Als je dan het licht aanzet en dan op groot licht zet verschijnen plotseling wel de controlelampen op het dashbord en start de auto ook weer. De startschakelaar achter het contactslot is al vernieuwd maar biedt dus geen soulaas. Een bijkomend verschijnsel is dat de motor soms zomaar afslaat en bovengenoemd probleem dan aanwezig is. Het lijkt er op dat dit optreed wanneer de auto overdag veel in de zon heeft gestaan en dus van binnen erg warm is. 'sMorgens nog geen probleem gehad. Zit er misschien 'n soort systeemrelais in die last van de hitte heeft? Iemand 'n idee?

Averdonk

Geplaatst door Averdonk (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 18 jaar geleden

Probleem opgelost: stekker van 'n dubbele plusdraad los achter in de zekeringkast.

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

al opgelost zag ik

ratdraaier (0), 16 jaar geleden

ik heb even een vraag ik heb het zelfde probleem met een auto waar zit die dubbele stekker eigenlijk ??
dan kan ik daar ook even naar kijken mijn auto wil ook zo ineens niet meer starten krijgt wel brandstog en ook wel vonk bij de bobine maar de vonk komt niet bij de bougie rotor en ed is allemaal nieuw en goed ik kan het probleem niet vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.