Volkswagen GOLF: probleem bij linkervoor wiel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AUE, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 150

Beste allemaal mijn naam is Hendrik Sanders kom uit Wapenveld en ik zit met een probleem met mijn auto.

Een paar weken gelden hebben ze bij mij mijn wiellager links voor vernieuwd om dat deze kapot was. Nu een paar weken later op nieuw een probleem. Maar we kunnen het niet vinden wat het nu is.
Als ik stil sta is er niks met de auto aan de hand en hoor ik ook niks raars. Als ik begin te rijden en stuur naar links rechts of rechtdoor dan schuurt er iets linksvoor of hij loopt aan weet niet precies hoe ik het het beste kan zeggen.
Ik heb de auto al op een krik gehad en aan de wielen gedraaid maar dan hoor je niks raars. Weet iemand wat dit probleem kan zijn want word er wel een beetje gek van om eerlijk te zijn.

Mvg Hendrik Sanders Wapenveld

Geplaatst door

Hendrik1987 (0)

al 7 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Mogelijk schuurt de stofplaat tegen de remschijf....

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

7 jaar

Hallo paul. Dat was eerst het geval. Maar die hebben ze iets bij gebogen nu. Maar het is helaas tog wat anders.

Hendrik1987 0

7 jaar

Zit niet ergens een steentje tussen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.