Volkswagen Golf IV: Probleem met slot en deurgreep

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

De deur aan de bestuurderskant gaat soms niet dicht, dan moet je een paar keer aan de deurgreep trekken en dan gaat de deur wel dicht. wat kan ik hier aan doen?


Aan de bijrijderskant krijg ik de deur niet meer open met de sleutel, de sleutel blijft in het slot plakken. Kan ik dit oplossen met wat olie in het slot te spuiten?

De deur aan de bijrijderskant moet nu van binnenuit ontgrendeld worden, dan kan deze van buiten opengemaakt worden.

Dit is een Golf 4 zonder centrale vergrendeling.

powerpistolet

Geplaatst door powerpistolet (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 11 jaar geleden

deur opendoen,dan kijk je in je deurstijl vlak bij je slot op een schroefje,dit schroefje eruit draaien dan pak je zo heel je deurklink met slot en al eruit beetje in de lengteriching schuiven,kun je kijken wat er aan mankeert

kaleido 1 (1705) PRO, 11 jaar geleden

Ik zou het torxboutje er niet helemaal uit draaien , kun je daarna het hele deurpaneel en binnenplaat eraf slopen om het boutje en het borgklipje na veel gevloek weer op zijn plek te krijgen.
Het boutje zit achter een rubberen plugje verstopt , voorzichtig terug draaien tot je iets van weerstand ondervind, wat rommelen met het losse slotdeel naast de handgreep.
Vermoed dat het een kwestie van kabeltje afstellen of smeren is.

powerpistolet (0), 9 jaar geleden

Slot is volledig vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.