Volkswagen Touareg: Probleem met telefoon Touareg orgineel VW

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: R5

Heb een Touareg in de werkplaats staan met volgende probleem, auto heeft org voorbereiding voor telefoon, dus houder zat dr al in vast op dashbord orgineel, houder voor telfoon besteld voor een Nokia 6230I deze dr aan geklikt. Telefoon in de houder en wala hij laad wel op maar verdere functies werken niet, dit is een Toureg met org navi met groot scherm, heb de interface voor de telefoon al uitgelezen geen foutcodes, interface al gedemonteerd en gecontroleerd zover dat we dat konden, maar zie dr helaas niks aan!
Nou kijken we een beetje op internet rond en ik zie dat deze auto's vanuit de fabriek met telefoon worden geleverd, en daar staat bij dat hij ook bij die telefoon alleen maar werkt, bijv 6310! ps software versie van telefoon is goed!
Kun je de interface anders coderen en heeft iemand deze code voor mij voor een Nokia 6230I??
Alvast bedankt.
Bij de dealer ook al andere houders geprobeerd maar ook geen resultaat!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

de eerste versie touareg (import) hebben heel vaak problemen met de "origineel houder van de telefoon werken gewoon niet" vaak is het niet mogelijk vanaf bepaalde chassisnummer weer wel. wat u kunt doen is even langs de dealer rijden om het te laten uitzoeken/controleren of het wel mogelijk is, er een telefoonlijst vanuit pon wat wel en niet mogelijk.

Groet
Tiguan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.