Volkswagen Touareg: Mistachterlicht USA import Touareg

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.2 V8

Ik heb een Touareg modeljaar 2004 uit de VS gekocht. alvorens naar de RDW/TUV te kunnen moet het mistachterlicht werken .

Wie heeft ervaring met het aanzetten van het mistlicht? Kan dit via VAG COM/Dealer? Moeten er kabels worden getrokken?

Moet de lichtschakelaar worden vervangen?

Geplaatst door

Arnouds (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik zou even naar een dealer gaan.
Interactief uitlezen en kijken of deze via codering van het boordnet geactiveerd kan worden.
Kunnen ze direct kijken of deze auto nog terugroepactie nodig heeft.

Benny Vee 0
badge

16 jaar

Hallo Arnouds,

Ik heb net zelfs mijn USA Touareg gereed gemaakt voor de RDW en is inmiddels goedgekeurd. Kijk eens op: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id.... qfactor geeft voor jouw probleem een oplossing. Helaas krijg ik de foto's niet te zien.
Samenvattend heb je het volgende nodig:
- Euro light switch
- bedrading van mistachterlicht naar comfort module (deze zit achter bij je laadklep, naast je evt CD-wisselaar, moeilijk te bereiken!)
- VAGCOM inlezen (handige tips voor Navigatie en gordel-pieper:http://forums.vwvortex.com/zerothread?id... gegeven door Spockcat)

Succes er mee, het is een lastig klusje en de VW dealer had voor mij weinig tijd en heb het door iemand anders laten doen. Dit scheelde een hoop geld! Mocht je verdere vragen hebben hoor ik het wel.

Gr Oscar.

oscarveen 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.