Volkswagen New Beetle 2003: Raambedieningsmechaniek Beetle Cabrio linksachter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Vanaf vandaag ben ik de blije bezitter van een zwarte New Beetle Cabrio 2.0 Highline. Een plaatje,al zeg ik het zelf, met beige lederen interieur.
We hebben 'm gekocht met een klein mankementje. Het linkerachterraam gaat niet naar beneden. Wanneer je de bedieningsknop naar beneden drukt, hoor je het motortje wel lopen, maar hij zakt niet. Nu wil ik graag op onderzoek uit maar ik stuit op het paneel (waarachter ik denk dat het mechaniek te vinden is). Ik praat over bet paneel, in mijn geval met 2 speakers erin, dat achterin aan de achterbank grenst, en verder wordt 'omgeven' door een groter paneel dat onderaan aan de vloer, en vooraan bij de deurtje aansluit.

Weet iemand wellicht hoe ik dit paneel zonder de boel te slopen kan verwijderen? En nu ik toch om hulp aan het vragen ben; weet iemand of het juist is dat ik achter dat paneel het raambedieningsmechaniek aantref?

Indien gewenst, kan ik foto's bijvoegen.
Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Groet, Marnix.

Marnix1972

Geplaatst door Marnix1972 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 8 jaar geleden

Achterbank moet er eerst uit , dan kan met veel gepruts het complete zijpaneel er uit , als er een rolbeugel in zit moet daar ook de boel los , soms valt het paneel hier om heen.

Marnix1972 (0), 8 jaar geleden

Hallo kaleido. Dank voor je snelle bericht. Moeten zowel leuning als zitting eruit gehaald worden? En kan dan het kleine paneel er uit of moet het hele zijpaneel eruit?

Groet, marnix.

kaleido 1 (1620) PRO, 8 jaar geleden

Is wel makkelijker , kijk eens op you tube daar staan filmpjes over het 1 en ander.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.