Volkswagen Polo 2006: Raammotor voor links

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 773, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 51

Ik heb een tweedehands raammotor geplaatst en de beide ramen vooraan werken nog niet. ttz. als ik de zekering van de linkerdeur voor even uitneem en na een korte tijd terugplaats dan werken de beide deurramen? Doch na verloop van een 5-tal minuten werken ze terug niet meer. Dient er iets speciaal te gebeuren om dir terug in orde te krijgen?

Firmin Buysse

Geplaatst door Firmin Buysse , lid sinds 6 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Wat was in eerste instantie de klacht ?
Heb je het juiste type terug geplaatst , nr. hetzelfde ?

Firmin Buysse, 1 maand geleden

Zeker zelfde nr. 6y2959802 VW4. Resultaat de motor werkt voor een paar minuten. Van zodra deze niet meer wordt bediend werkt het niet meer. Na uitnemen zekering van deze motor en 1 minuut wachten, zekering terugplaatsen, dan werkt het terug doch wederom voor een paar minuten.Wat doe ik verkeerd, dien ik een bepaald protokol te doorlopen of iets anders?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.