Volkswagen Polo 2006: Raammotor voor links

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 773, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 51

Ik heb een tweedehands raammotor geplaatst en de beide ramen vooraan werken nog niet. ttz. als ik de zekering van de linkerdeur voor even uitneem en na een korte tijd terugplaats dan werken de beide deurramen? Doch na verloop van een 5-tal minuten werken ze terug niet meer. Dient er iets speciaal te gebeuren om dir terug in orde te krijgen?

Firmin Buysse

Geplaatst door Firmin Buysse (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 1 jaar geleden

Wat was in eerste instantie de klacht ?
Heb je het juiste type terug geplaatst , nr. hetzelfde ?

Firmin Buysse (0), 1 jaar geleden

Zeker zelfde nr. 6y2959802 VW4. Resultaat de motor werkt voor een paar minuten. Van zodra deze niet meer wordt bediend werkt het niet meer. Na uitnemen zekering van deze motor en 1 minuut wachten, zekering terugplaatsen, dan werkt het terug doch wederom voor een paar minuten.Wat doe ik verkeerd, dien ik een bepaald protokol te doorlopen of iets anders?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.