Volkswagen Golf V: Raamsturing Alarm Golf Plus

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 fsi

Wij hebben een nieuwe golf Plus gekocht, en deze afgehaald in Wolfsburg geweldige ervaring! Dit terzijde.

Wij hebben bij de auto direct af fabriek een zogenaamd "alarmPlus" laten installeren, nu wil het stomme toeval dat als je de auto dmv de afstandbediening afsluit en je laat het raam open staan deze niet automatisch wordt dichtgestuurd.

De auto bezit een zogenaamde "comfortschakeling"als je de sluiten in het slot stopt en je houdt deze in de "afsluit stand"dan gaan de ramen wel dicht.

Ik heb diverse dingen geprobeert zoals de afstandsbediening ingedrukt houden etc, dit werkt niet.

Het probleem is hier dat de sluitplus verlengd moet worden, ik weet dit nog omdat ik in mijn vorige golf zelf een alarm ingebouwd heb en toen tegen hetzelfde probleem aanliep (zie ander topic :-) nu is mijn vraag hoe kan ik dit doen bij de golfplus die af fabriek voorzien is van een alarm??

Mijn dank! Don

_don_

Geplaatst door _don_ , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door jan T PRO, 15 jaar geleden

don ik vermoed dat je naar de dealer moet waar ze in de software iets moeten wijzigen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.