Volkswagen golf madison 1800: ratelend geluid bij intrappen koppeling

Bouwjaar: 1990

Er is een irritant geluid bij het intrappen van de koppeling op snelheden van laag tot ongeveer 60 km. Dit geluid is te vergelijken met het geluid van een rammelend los nummerplaatbord of losse uitlaat maar dat is het niet. Het geluid treed alleen op na een paar minuten rijden, dus niet als de motor nog koud is. Hetzelfde geluid hoor ik dan ook bij het loslaten van het gas,dus wanneer de auto op de motor remt. Ik dacht eerst dat het de remverdeler kon zijn en die bleek inderdaad stuk en heb ik laten vervangen(200 euro) maar dat was het ook niet want het geluid is er nog steeds. Het klinkt mij alsof het geluid van onder de auto ergens komt. Graag hoor ik een oplossing van dit probleem-Alvast bedankt, Fred. fredstausebach@home.nl

fred stausebach

Geplaatst door fred stausebach (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk ligt het hart los in de koppelingsplaat. Dit komt helaas vaker voor, maar wel bij auto's die beestachtig behandeld zijn.

succes met het demonteren van de versnellingsbak om de koppeling te inspecteren en of te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.