Volkswagen GOLF CABR. 55 KW E2: Ratelend geluid bij intrappen koppeling/los laten gas en in zijn

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAM, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

Beste mensen, Ik heb een golf 3 1.8 cabrio uit 1994. (net 200k op de teller) Tot voorheen reed hij als een zonnetje maar sinds gisteren hoor ik een ratelend geluid als ik mijn koppeling intrap, Gas los laat of de auto in zijn vrij zet. Alleen rijdend, stationair hoor je niks. Ik parkeerden gister even in de berm om wat te pakken en toen ik wou wegrijden hoorden ik het op eens. Ik dacht eerst dat het miss een tak was omdat ik toevallig net uit de berm weg reedt maar ik heb niks onder de auto kunnen vinden. Het geluid begon vrij hard maar nu hoor je vrijwel niets. Als je een muziekje op hebt staan zal je het al niet meer horen. Enig idee wat dit zou kunnen zijn? Ik zelf heb totaal geen verstand van autos... Heb al wel wat gelezen over de versnellings bak en druk lagers etc maar niemand had het ook bij het gas los laten voor zo ver ik het kon vinden. Zou het niet iets simpels kunnen zijn wat los zit en je het alleen op die momenten hoort omdat er dan anderen trillingen zijn in de auto? Ik hoop op een reactie. Alvast bedankt guys!

Wouter

wotje123

Geplaatst door wotje123 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 5 jaar geleden

Zou een klinknagel afgebroken kunnen zijn in het kroonwiel , komt regelmatig voor.
Maar geluiden is altijd lastig van achter een pc , misschien even langs de garage en laten luisteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.