Volkswagen Golf III : ratelend geluid bij optrekken

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Het ene probleem is nog maar net weg of het andere probleem doet zich voor!!!

Moet nu voor mijn werk een dikke 120 km per dag rijden,en nu heb ik het probleem dat ik tijdens het optrekken,een ratelend geluid hoor,ter hoogte van de versnellingsbak,maar het kan ook wel van achteren of van voren wegkomen.
In het begin viel het wel mee,maar nu hoor je het echt duidelijk.

Mijn auto is verlaagd dmv een schroefset,misshien dat dit problemen geeft,uitlaat moet sowieso verhangen worden,omdat deze op mijn achteras klappert,dit wist ik al.

koppelingsplaten zijn plusminus een maand geleden vervangen,auto schakeld en rijd voor de rest gewoon perfect.
Andere problemen wat ik had zijn ook opgelost,alleen komt dit probleem op mijn pad.

de clown

Geplaatst door de clown (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Raymond

Doet hij dat puur en alleen tijdens het wegrijden of hoor je ook dat geluid als de motor stationair loopt of hem verhoogt stationair laat draaien ? Misschien kun je eens aangeven waar het precies vandaan komt,bij de versnellingsbak,boven uit de motor,of aan de onderkant,aan de distributiezijde ??

Ratelende geluiden kunnen ook andere oorzaken hebben als het niet uit de motor komt,denk aan het hitteschild van de uitlaat,de uitlaat zelf,remblokken die je hoort,de plaat achter de remschijf etc..

Heb je hem na het verlagen wel laten uitlijnen aan de voorkant ? Als hij extreem verlaagd is en je ook nog andere velgen hebt,kijk dan eens of de veerpoot ( stelringen van schokbreker ) niet tegen band of velg aanloopt.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.