Volkswagen Lupo: rechterportier raam wil niet open

Bouwjaar: 1999

hallo ik heb als 2e auto een lupo 1.0 van 1999 gekocht in september 2003. vanaf het begin gaat het rechter portier raam moeilijk open ,is elektrisch, als het warmer werd deed hij het wel maar met kou werd het minder. nu doet hij het helemaal niet meer ,de zekering is goed je hoord ook de motor in de deur een tikje geven maar hij wil niet naar beneden . vrg aquariaan

aquariaan

Geplaatst door aquariaan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Deurbekleding eraf halen en het raammechanisme smeren.

mvg,
Hans.

Fredo (0), 18 jaar geleden

Weet niet of het met smeren is op te lossen. De Golf heeft last van plastiek bevestigingen die stuk gaan in het raammechanisme. Misschien heeft je Lupo daar ook wel last van?
Indien ja; deurbekleding demonteren en de bevestigingen van het raam aan het raammechanisme vervangen (is gemakkelijk zelf te doen, geen speciaal gereedschap voor nodig). Let wel op, gewoonlijk zegt de dealer dat het hele mechanisme vervangen moet worden (ongeveer 150¤ dacht ik, maar 'k ben niet zeker). Tegenwoordig zijn die bevestigingen los te verkrijgen heb ik me laten vertellen (en die zijn dus een stuk goedkoper).
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.