Volkswagen Golf Cabriolet 1999: Relais 30

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo,
Iemand enig idee waar de spanningsvoorziening van Relais 30 vandaan komt van een Golf 4. Contactslot?..of... Ding word soms niet aangestuurd.

Edo 100

Geplaatst door Edo 100 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

lange-frans (0), 3 jaar geleden

al een andere relais 30 geprobeerd? contactblokje slot ook nog goed .... meten als je aan draad zit of je dan wel spanning hebt op relais 30 of kabel van pin 30 en 86 volgen en kijken waar deze heen gaat ,dit is de 12v kabel.

Edo 100 (0), 3 jaar geleden

Relais is vervangen maar probleem niet. Contactblokje is niet vervangen, vandaar de vraag of relais rechtstreeks word aangestuurd vanaf contactslot. Probleem is dat hij het maar sporadisch doet. Heb de oude uit de behuizing gehaald en die terug geplaatst en als hij een keer weigerde contacten even tegen elkaar aandrukken en relais is geschakeld. Waarschijnlijk neemt contact 86a hem dan over, want dan slaat hij aan.

lange-frans (0), 3 jaar geleden

zit denk ik toch in dat contactblokje zou je een keer kunnen doormeten . als je google op vw golf contactblokje staat er veel info.

Edo 100 (0), 3 jaar geleden

Klopt, maar kan niet echt ontdekken of relais 30 ook direct vanaf het contactslot word aangestuurt. We zullen eens gaan meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.