Volkswagen Golf IV: Rempedaal ineens keihard

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: ARL

Reed toenstraks terug van mijn werk, en verneem ik ineens dat het rempedaal keihard is als ik de rem in trap... De eerste keer remmen gaat nog, maar daarna nagenoeg geen bekrachtiging.. Wat kan dit zijn? Vanmorgen deed hij het nog prima!

Gr.

Jeroen Eggink

Geplaatst door Jeroen Eggink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij sommige VW-modellen komt er water in de bekrachtiger. Met deze temperaturen buiten kun je dus wel raden wat er dan is gebeurd. Houdt niet in dat er niet iets anders aan de hand kan zijn zoals een defecte vacuumpomp bijvoorbeeld.

Jeroen Eggink (0), 13 jaar geleden

begrijp het.. maar dat water in die bekrachtiger ontdooit dat vanzelf weer, of is die nu overleden? Lag wel veel sneeuw op de parafanbak onder de voorruit...

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Water zal er niet in staan gezien de rembekrachtiger niet in de waterbak is geplaatst.
Kijk of de vacuümslang van de pomp naar de rembekrachtiger niet gescheurt is ?

Gr. paul

Jeroen Eggink (0), 13 jaar geleden

[quote=moderator]Bij sommige VW-modellen komt er water in de bekrachtiger. Met deze temperaturen buiten kun je dus wel raden wat er dan is gebeurd. Houdt niet in dat er niet iets anders aan de hand kan zijn zoals een defecte vacuumpomp bijvoorbeeld.[/quote]
Kunnen jullie dit ook oplossen voor een pondje gatenkaas?

Jeroen Eggink (0), 13 jaar geleden

net gecontroleerd, scheurtje in de vacuumslang, Paul heb je die op voorraad?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.