Volkswagen Golf: resoneren van de uitlaat type 3gtd ??????

Bouwjaar: 1992

Ik heb een resonerend geluid bij div. toerentallen, lijkt net of de uitlaat tegen de bodem of achteras komt, maar dat is niet zo.
Dit probleem was er schijnbaar ook al bij de golf 2 gtd, heeft iemand een oplossing voor deze herrie ?
Bedankt voor de reactie's
Stephan.

Stephan11139

Geplaatst door Stephan11139 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johan beijk (0) PRO, 19 jaar geleden

heb ik ook meegemaakt het was bij die wagen de midden demper en achterdemper heb de middendemper vervangen door een soundpijp en een rvs achterdemper klant rijdt nu al 4jaar zonder problemen

groeten johan

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb wel eens een deuk in de uitlaatdemper geslagen om dit op te lossen, het binnenwerk lag hier n.l. los in. Alles rammelt vroeg of laat kapot aan deze motoren. (net als de 1.6 voorganger) Verder blijven ze wel eeuwig lopen....

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

wat het losrammelen betreft sluit ik mij aan bij harry, bij hoge km stand heb je het gevoel of het dachbord je op je knieen gaat vallen bij de koude start. maar ze blijven eeuwig lopen. heb er zelfs een exemplaar gehad met 5 ton zonder motor revisie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.