Volkswagen Golf: TIK IN DE MOTOR CODE IS AEE

Bouwjaar: 1996

ER zit een tik in de motor motor code aee we hebben een grote beurt gegeven met distriebutie er by met soanrol geode olie er in 10W 40 ging niet weg daar na 0W 40 SCHEL OLIE ER IN NOG TIKKEN we hebben hydaulische stoters vervangen en weer niet weg is dan by deze dat mishien de zuiger kantelt of zo olei druk is goed als er by deze motor de kwaal is


graag hoor ik van jullie groetjes

turbo11673

Geplaatst door turbo11673 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 19 jaar geleden

Geluid is natuurlijk moeilijk uit te leggen, maar wij reinigen vaak zo'n motor met een goede motorflush.Bv Forte.Kwartier laten draaien met de reinigingsvloeistof en af en toe met wat meer toeren laten draaien.Dan olie aftappen en nieuwe erin met nieuw filter.Baat het niet, schaadt het niet..

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

jullie hebben de distriebutie riem vervangen zeg je, mischien staat hij niet goed optijd lijkt mij na alles toch de moeite waard omdat even te controleren. en dan niet met eigen merk tekens maar zoals het is voorgeschreven want hij kon al niet goed hebben gestaan.

stranger (0) PRO, 19 jaar geleden

loopt de motor wel goed rondt.kan ook een verstuiver zijn die blijft hangen of druppelt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.