Volkswagen Touran: richtingaanwijzer schakelaar/stuur

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2868, Vermogen (kw): 110

Beste lezer,
Mijn auto is voor de apk geweest en hebben ze de homokineet vervangen. Nu kan het toeval zijn maar gister ochtend stonden spontaan de ramen open en het knipperlicht naar rechts te branden. De ramen weer dicht gedaan maar nu heb ik een probleem met mijn richting aanwijzers. Alarmlicht werkt normaal. Als de richting aanwijzer naar links of neutraal staat blijft hij naar rechts knipperen en naar rechts aan ook en dan druk ik op plus van de cruise control en gaat hij uit. Ik heb het vermoeden dat de schakelaar defect is. af en toe reageert hij helemaal niet en naar boven(rechts) lijkt het of er een dubbel klikje in zit. Ik heb de bovenste kap en onderste kap bij het stuur verwijdert en had gehoopt dat ik dan zo de schakelaar los kon maken maar dat is volgens mij niet zo. Als ik het goed zag zit er achter het stuur twee boutjes of tors die los moeten maar daar kom je door het stuur niet goed bij. vraag 1 mijn conclusie dat het de schakelaar is is dit juist? vraag 2 hoe krijg ik de schakelaar los? vraag 3 moet het stuur er af en dan hoe te werkt te gaan? ik heb gezocht naar een zelfde onderdeel maar zie 8 pins en 9 polige maar het onderdeel nummer is het zelfde namelijk 1k0953513G zijn deze niet allemaal het zelfde? lijkt me raar maar toch voor de zekerheid de vraag.

Ries77

Geplaatst door Ries77 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ries77 (0), 8 jaar geleden

andere knipperlicht schakelaar er in laten kalibreren en toen was alles weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.