Volkswagen Passat: rook onder motorkap

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 td1

goeiemiddag,


laatste tijd om de paar dagen komt er rook aan de rechterkant van de motor vandaan,alleen als ik stil sta duurt ongeveer 5 seconder dan is het weer weg,naar de garage geweest niets te zien en rijdt verder prima,ze dachten wel dat er mogelijk een druppeltje olie op het spruitstuk kon
vallen en mogelijk op de hoogte va de erg klep,iemand een idee,

bedankt alvast,

grt sjef.

jt.dankers

Geplaatst door jt.dankers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Is lastig te zeggen, zoiets moet je zelf zien. Heb je het zelf gezien met de kap open of dicht? Komt het niet van de radiateur vandaan want met dit weer zit daar vocht op en als hij heet wordt dan gaat het dampen. Anders goed kijken of je lekkage ziet daar in die buurt.

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

zit er geen extra voor verwarming op je wagen want dan zit er rv een soort kacheltje en als die werkt of aanslaat dan zie je ook rook.
zeker nu het kouder is zou dat dan goed kunnen.

groetjes jan.

jt.dankers (0), 12 jaar geleden

beste ricky en jan,

ik heb over 2 weken een afsraak om de auto naar te laten kijken wordt er iets gevonden laat ik het gelijk weten,

bedankt voor jullie reactie,

grt sjef[quote=jan T]zit er geen extra voor verwarming op je wagen want dan zit er rv een soort kacheltje en als die werkt of aanslaat dan zie je ook rook.
zeker nu het kouder is zou dat dan goed kunnen.

groetjes jan.[/quote]

jt.dankers (0), 12 jaar geleden

hallo,

het probleem is nog eenmaal terug gekomen,de auto is vandaag naar de garage geweest voor een periodieke servicebeurt,en er is overal gekeken maar monteur kon geen aanwijzing vinden hij bleef bij de eerdere conclusie mogelijk een druppeltje olie op het spuitstuk.

iemand nog een idee of een tip hoor ik het graag,komt de rook nog een keer terug en het probleem is duidelijk laat ik het weten,

grt sjef

jan T (25) PRO, 12 jaar geleden

nee sjef ik zou het voor de rest ook niet weten als ze niks zien dus afwachten maar zou ik zeggen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.