Volkswagen : ruitenwisser werkt soms niet

Soms als ik mijn ruitewisser aanzet, gaat die 1x heel langzaam op en neer en stopt er dan mee.
Als ik vervolgens de ruitenwissers weer aan wil zetten (maakt niet uit in welke stand) doet hij helemaal niets meer. Je hoort de ruitenwissermoter dan ook niet.
Dan na enkele uren doet hij het opeens weer wel.
Wie kan mij vertellen wat dat kan zijn????
Hij doet het alleen als het erg koud is.

jeronimo33

Geplaatst door jeronimo33 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik ga zelf voor de wissermotor maar als je het zeker wil weten moet je meten als hij het niet doet want het kan natuurlijk ook relais schakelaar of bedrading zijn

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

langzaam lopen --> veel weerstand van de arm (mechanisme) of te weinig spanning (slecht contact) Heb je wel op de ruitewissermotor een constante spanning ? (je hebt het nl op elke stand inschakelen, als je de ruitewisser uitschakelt met je schakelaar hoort ie naar zijn eindpunt te gaan (en dat doet ie op een constante spanning) en dan schakelt er in de wissermotor iets de ruitewissermotor uit . Sjaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.